Pernille forteller om sin reise til New York

Vi har tatt en prat med Pernille Rudolfsen som nylig har vært på ferie i New York. I dette intervjuet deler hun sin opplevelser og erfaringer fra turen til USA.

Mat

1. Spiste du noe typisk amerikansk? Hva var din favoritt?
image1Jeg og noen andre utvekslingsstudenter dro på en restaurant ved Times Square (usikker på hva den het) en dag og bestilte en ekte amerikansk pizza som var så stor at vi ikke orket ett stykke hver engang. Største pizzaen jeg noengang har sett! Til tross for at vi ikke orket så mye var den utrolig god!
2. Kan du anbefale noen spisesteder?
Vi spiste dessverre ikke så mye mat ute fordi vi var en gruppe utveksligsstudenter på tur, så vi fikk alltid mat å ha med oss eller bestilte fra hotellet vi var på. Vi var der kun i 5 dager, men hadde vi hatt med tid er jeg sikker på at vi hadde prøvd ut forskjellige spisesteder!
3. Hva var den største matopplevelsen din i New York (enten amerikansk kjøkken eller noe annet)?
Pizzaen i nr 1 :)

Turistattraksjoner

1. Hvordan valgte du ut hva du skulle rekke over?
Med i turen fikk vi en sightseeing tur gjennom hele NY nesten, & fikk sett så urolig mye! Så vi trengte egentlig ikke å lage en plan da den allerede var lagt for oss av utvekslingsprogrammet. Vi dro også til Six Flags, & når vi fikk en fridag bestemte jeg og jentene jeg var med å utnytte det til shopping med tanke på at NY har så utrolig bra shopping muligheter :)
2. Fant du noe “skjulte” diamanter som ikke så mange vet om, men som du vil dele?
Hmm ikke som jeg kommer på nei
3. La du opp en “løype” i forkant for å tilpasse deg køer, stengetider og hvor de ulike attraksjonene er plassert i forhold til hverandre, eller tok du det litt som det kom?
Som sagt så var det meste lagt opp for oss, men før shoppingdagen downtown NY hadde vi søkt opp en del butikker som Hollister, Abercrombie, VS etc for å sjekke åpningstider, når det lønner seg å komme osv. Vi prøvde å dra inn så tidelig som vi kunne, men allerede da måtte vi stå i kjempelang kø haha!

Overnattingimage3 image4

1. Hvilket hotell bodde du på, og kan du anbefale dette?
Vi lå på Fairfield Inn & Suites Newark Liberty International Airport rett ved flyplassen. Jeg anbefaler det virkelig! Var et kjempefint og stort hotell, og rommene vi hadde var akkurat passe stort til 3 jenter. De hadde også basseng & treningssenter der man kunne brukte når man ville! Folkene som jobbet der hjalp oss alltid om vi lurte på noe & det var rent overalt hele tiden.
2. Hvor i byen bodde du, og var du fornøyd med denne plasseringen i forhold til tilgjenglighet og offentlig transport?
Vi bodde ca 45 minutter unna NYC & det var helt idealt. Jeg er en byjente, så for meg hadde det ikke gjort noe om vi hadde bodd midt i byen, men med hundrevis av utvekslingsstudenter på camp lå hotellet vi lå på supert til. Vi kunne nesten se NY bygningene fra hotellet!
3. Om du skulle reist tilbake til New York nå – hvilken bydel ville du bodd i?
Ville bodd ved Times Square. Jeg skal mest sannsynlig tilbake til NY i 2015 med familien min & da har vi planer om å bo på ett hotell der :)
4. Sett at du ikke trengte å tenke på pris – hvilket hotell ville du valgt i New York? Så du et drømmehotell?
Sheraton New York Times Square Hotel! helt sykt fint med en utrolig fin utsikt. Helt klart ett drømmehotell!

Vi takker for intervjuet og anbefaller alle å ta turen innom Pernilles blogg og lese mer om New York her.