Transport: Det er en gul taxi ved ethvert gatehjørne

New York er en internasjonal storby, og her er det flere gode transportmuligheter – vi gir deg tips om de beste, samt informasjon om hvordan man kan komme seg fra flyplassen og til der man skal bo.

taxiTaxi er nok kanskje det enkleste fremkomstmiddelet i selve byen. New York er kjent for sine “Yellow cabs”, og de er det særdeles mange av. Det er bare å kapre en taxi, men det kan være en fordel å gjøre det i en avenue eller street som er i samme retning som du skal, hvis ikke kan det hende du får negativt svar en del ganger før du får tak i en taxi. Det er vanlig å tipse 1-2 dollar i tillegg til prisen på taxituren.

subwayT-banesystemet i New York er svært stort og bra, man kan komme seg til alle kriker og kroker i New York. Det kan være en lønnsom og god måte å reise på om man skal til mange forskjellige steder i løpet av en og samme dag. T-banenettet er som sagt veldig stort, og er delt opp i forskjellige ruter fra 1-7 og fra A-Z.

jfkBåde fra Newark International Airport og John F. Kennedy International (JFK) må man regne med å bruke rundt en times tid inn til Manhattan. Det går både buss, tog og subway inn til Manhattan, og det koster ca. 20 dollar. Taxiene har fast takst fra begge flyplassene på 45 dollar, men i tillegg til dette kommer bompenger som man må dekke selv og tips.

Billige flybilletter til New York

Flybilletter til New York


  • Sammenligner alle flyavganger
  • Finner billige flybilletter raskt
Flybilletter til New York

Biletter fra 2024,-


Søk nå!
Hoteller i New York

Bestill hotell i New York


  • Gode tilbud
  • Bonus overnattinger
  • 806 ulike hotell
Bestill hotell i New York

Opptil 60% rabatt


Bestill her!